Marktstrategie

Wilt u nieuwe activiteiten of projecten opstarten in het buitenland, dan is het zaak om uw strategie “cultureproof” te maken. Door begrip van de lokale markt en spelers en het inspelen op de lokale ‘mindset’ en zakelijke drijfveren ontwikkelen wij samen met u een relevante zakelijke propositie.

Wij richten ons op een of meer van de volgende aspecten:

Business development in lokale markten

Via een cultuurscan brengen wij de meest relevante cultuuraspecten in kaart die van invloed zijn op het zakelijke succes van nieuwe activiteiten in de lokale markt. Op basis daarvan bepalen we de meest geschikte marktbenadering.

Marketing Strategie

Wij ontwikkelen een gelokaliseerde marketing strategie waarin we nadrukkelijk inspelen op de motivaties en drijfveren van uw doelgroepen. Samen met u bepalen wij de sterke punten van uw bedrijf en product, vertalen deze naar de juiste boodschap en kiezen geschikte communicatie- middelen in de markt van uw keuze. Zo haalt u meer uit de markt en voorkomt u dure missers.

Stakeholder analyse & stakeholder management

Via een stakeholder analyse helpen wij u met het effectief managen van uw interne en externe stakeholders in uw bedrijfsomgeving. U krijgt een helder overzicht van de meest relevante belanghebbenden en hun mogelijke invloed op het verloop van uw project en concrete aanbevelingen over de aanpak hiervan.