Culture-Inc. is een crosscultureel training en adviesbureau,
gericht op de internationaal zakelijke en corporate omgeving.
Wij zijn actief in Nederland, China, Singapore en Dubai, en op diverse andere locaties op aanvraag.

Visie

De hedendaagse wereldeconomie levert internationale kansen in overvloed. Of die omgezet worden in succes of falen ligt grotendeels aan de interculturele aanpak van een bedrijf. Wij begeleiden bedrijven, organisaties en individuen deze kansen te herkennen en te benutten om een duurzaam internationaal succes te realiseren.

Missie

We verbinden mensen, bedrijven en culturen in de hele wereld door interculturele oplossingen op maat te ontwikkelen voor alle bedrijfsactiviteiten.

Wereldwijde kennis en ervaring

Onze trainers en consultants hebben als managers en professionals hun sporen verdiend in uiteenlopende economische sectoren en in alle continenten, van buurmarkten als België of het VK, tot nieuw opkomende markten in Rusland, China, India of Brazilië.
Deze veelzijdigheid maakt dat wij bedrijven en organisaties in veel specifieke situaties en uitdagingen kunnen ondersteunen. Wij hebben expertise beschikbaar voor alle continenten en de meeste landen.

Ontmoet ons team!

Onze referenties

Wij werken voor internationaal opererende bedrijven en organisaties. Onze klanten zijn actief in verschillende bedrijfstakken en hebben vestigingen over de hele wereld.

Wij zijn er trots op de volgende bedrijven tot onze klantenkring te mogen rekenen >>>.