Cultuurverschillen & Events, 22 November 2018

Van oudsher zijn wij Nederlanders globetrotters. Veroverden de zeeën en dreven handel met verschillende landen. De kracht om ons aan te passen aan en te verplaatsen in de mensen en de culturen van het andere land heeft daar altijd bij geholpen. Maar hoe pak je dat nou het beste aan?

Je krijgt een delegatie buitenlandse gasten over de vloer op je evenement. Of je moet een groot evenement organiseren in het buitenland. In beide gevallen krijg je te maken met culturele verschillen. Hoe ga je daarmee om? En waar moet je rekening mee houden?

Ervaringsdeskundigen Esther Janssen (Culture-Inc.) en Diederik Verwiel (Verwiel – the creative agency) nemen je mee op wereldreis en leren je alles over ‘Culturele verschillen & Events’.

Tijdens dit drie uur durende interactieve en inspirerende seminar van het Genootschap voor Eventmanagers krijg je meer inzicht in de culturele aspecten en achtergronden van het werken in of met andere landen. En je wordt uitgedaagd om met concrete sitaties uit de eventpraktijk aan de slag te gaan!