De China Culture Challenge laat zien hoe oude patronen in China nog steeds doorwerken in de zakelijke praktijk van nu.
Het is voor het eerst dat ik er op deze manier over nadenk en ik kan het meteen toepassen in mijn werk. Een goede opfrisbeurt!” (Emile Schürmann, manager China department, Incentive Europe)
Ik heb zeer genoten van ’the China Culture Challenge’, het combineert theorie en praktijk op en leuke manier. Als een startende professional in China denk ik dat het me zeker gaat helpen in de toekomst en ik zou het iedereen aanraden!
(Robert van Kasteel, Financial Coordinator, DeVere Shanghai)

De China Culture Challenge biedt een fast learning methode voor startende en ervaren ondernemers in China. Leuk en leerzaam tegelijk. U speelt met andere ondernemers in een team. Test waar u staat in uw kennis van de Chinese markt en ervaar hoe u en uw collega ondernemers met de dynamiek van de Chinese markt kunt omgaan.

In drie spelrondes krijgt u inzichten in de Chinese zakelijke omgeving en gaat u specifieke uitdagingen aan in het zakendoen. In iedere ronde kunt u Chinese yuan verdienen (en verliezen!) waarmee u een eigen wolkenkrabber kunt bouwen. Het team met de hoogste toren wint!

Een goede voorbereiding maakt of breekt succes in China. U gaat naar huis met een frisse blik op zakelijk handelen in China en nieuwe tools om effectiever met de Chinezen te werken.

Wanneer en waar

Datum: Donderdag 6 Juni 2019, 16:00 – 20:00 uur

Lokatie: Crown Business Center, A.Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem

Voor wie?

Ervaren ondernemers en professionals die werken in of met China. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers dus meldt u snel aan.

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie over de China Culture Challenge, deelnamekosten en registratie:

www.chinaculturechallenge.com